Mandzukic İmzayı Attı İddiası

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi Mandzukic'in yeni adresini açıkladılar. Adı Beşiktaş ile adı anılan Hırvat golcünün yapılan tranfser teklifini kabul ettiği iddia edildi.

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi Mandzukic'in yeni adresini açıkladılar. Adı Beşiktaş ile adı anılan Hırvat golcünün yapılan tranfser teklifini kabul ettiği iddia edildi.

Transferde adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Mario Mandzukic ile ilgili çarpıcı transfer iddiası ortaya atıldı. Mario Mandzukic, eski kulübü Al-Duhail ile sözleşmesini feshetti ve serbest oyuncu pozisyonunda olduğu için birçok kulübün radarına girdi. Mario Mandzukic'e; Roma, Lokomotiv Moskova, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgi gösterdiği belirtilmişti.

Mandzukic, Lokomotiv Moskova'nın şartlarını kabul etti

Mandzukic için Rus ekibi Lokomotiv Moskova deyim yerindeyse atağa kalktı. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Mandzukic'in çok yakın bir zamanda Lokomotiv Moskova'nın sunduğu şartları kabul ettiğini ve görüşmelerin yakın zamanda olumlu sonuçlandığını öne sürdü.

Lokomotiv Moskova kaç yıllık sözleşme önerdi?

Lokomotiv Moskova, Mario Mandzukic için 2 yıllık sözleşme ve yıllık da 4 milyon Euro önerdi. Uzun süredir Lokomotiv Moskova forması giyen Vedran Corluka'nın da Mandzukic'in adaptasyon sürecini kısaltabileceği ifade ediliyor.

Lokomotiv bu transferi en çok isteyen kulüp

Hatırlanacağı gibi Lokomotiv Moskova'nın, Miranchuk'un ayrılmasının ardından ofansif hattı güçlendirmek istediği Rus basınında yer almıştı. Mario Mandzukic, Al-Duhail ve Juventus'un yanı sıra Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb gibi takımlarda oynadı.

Hırvatistan Milli Takımı'na veda

2018'de Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yer aldıktan sonra 89 kez oynayıp 33 gol attığı Hırvatistan Milli Takımı'na veda etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI