Mandzukic Kıymete Bindi

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Mario Mandzukic birçok ekibin listesinde

Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Mandzukic’te ilginç gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri Hırvat golcünün menajeri Ivan Cvetkovic’in kalp krizi geçirdiğini hastanede olduğunu, bu yüzden görüşmelerin durduğunu belirtti. Hırvatistan’dan bu yönde bir doğrulama gelmezken aksine Avrupa’nın her yerinden Mandzukic'le ilgili tranfser haberleri gelmeye devam ediyor.

 Voetbal 24, Mandzukic’e Anderlecht ve Antwerp’in teklif yaptığını haber yaptı. İddiaya göre Club Brugge, Mandzukic’in istediği yüksek rakam yüzünden geri adım attı ve Bas Dost’la sözleşme imzaladı. Bir başka Belçika kulübü Anderlecht de 6 ay için 1.8 milyon euro ödemeye pek sıcak bakmadı. 

Juve taraftarı onu istiyor 

Bu arada Juventus taraftarları düzenlenen bir ankette Pelle, Llorente, Giroud’un önünde Mandzukic’in takıma geri dönmesi yönünde oy kullandı… Düzenlenen ankete katılanların yüzde 48.52’si Mandzukic’i seçti.

Nenad Bjelica’nın çalıştırdığı Osijek’in, Mandzukic’e yılda 1.5 milyon euro, sezon sonuna kadar da 750 bin euro teklif ettiği, ancak golcünün Hırvatistan Ligi’nde oynamak istemesine rağmen bu rakamı kabul etmediği iddia edildi. Osijek’in teklif ettiği rakam Hırvat futbol tarihinde bir futbolcunun yerel ligde kazanacağı en yüksek rakam olacaktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI