Mandzukic Transferinde Beşiktaş'a Dev Rakip

Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kadroda görmek istediği Mario Mandzukic'in Milan'la görüşme yaptığı duyuruldu.

Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kadroda görmek istediği Mario Mandzukic'in Milan'la görüşme yaptığı duyuruldu. Sky Italia'da yer alan habere göre; 2 gün önce Milanlı yöneticilerle Mandzukic'in temsilcileri bir araya geldi.

Aktarılan bilgilere göre; ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedilirken tarafların Mandzukic kişisel istekleri konusunda ikinci aşamaya geçtiği kaydedildi.

İtalya'da son olarak 2015'ten 2020'ye kadar Juventus formasıyla boy gösteren Mandzukic'in Ibrahimovic stiline benzeyebilecek yetenekleri olabilmesi nedeniyle İsveçli yıldızın yedeği olarak Milan tarafından düşünüldüğü belirtiliyor

Mario Mandzukic, 2020 yılında İtalya'nın Juventus ile sözleşmesi bittikten sonra Katar'ın Al Duhail takımına transfer olmuş ve 7 maç oynadıktan sonra ayrılmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI