Mandzukic Transferinde Şok Gelişme

Beşiktaş'ın teklif yaptığı Mario Mandzukic'in menajeri kalp krizi geçirdi.

Sergen Yalçın, öncelikle golcü almaları gerektiğini belirtirken, kendileri için en ideal ismin Mandzukic olduğunu bir kes daha yineledi.

Çebi-Yalçın zirvesinde ayrıca menajerlerin teklif ettiği Kenan Karaman, Caulker, Emrah ve Hector’un transfer şartları masaya yatırıldı.

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ikinci kez yakalandığı Covid-19 tedavisi ve karantina sürecinin sona ermesinin ardından teknik direktör Sergen Yalçın’la bir toplantı yaparak, ara transferde gidecek ve kalacak futbolcular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Teknik direktör Yalçın, öncelikle Vincent Aboubakar’a alternatif olabilecek kalitede bir santrfor almaları gerektiğini belirterek kendileri için en ideal ismin Mario Mandzukic olduğunu tekrarladı.

MENAJERİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Çebi, bu transferi gerçekleştirmek için tüm imkanları zorlayacaklarını belirtirken, Mandzukic’in menajerinin kalp krizi geçirmesi nedeniyle görüşmeler 3-4 günlüğüne askıya alındı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI