Marcelo'dan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo Guedes transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’tan iki sezon önce Fransa’nın Lyon takımına transfer olan Marcelo Guedes’ten Beşiktaş’a dönüp dönmeyeceği ile ilgili açıklama geldi. Fransız ekibinde ikinci yarının son haftalarına doğru taraftarlarla yaşadığı sorunlardan dolayı ayrılmak isteyen Brezilyalı stoperin Beşiktaş’a geri döneceği iddia ediliyordu.

Siyah-beyazlı yönetimin stoper arayışları kapsamında ismi zaman zaman gündeme gelen yıldız oyuncu, Fransa’daki son durumu hakkında Fanatik’e değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’a gelip gelmeyeceği ile ilgili bir soruya “Lyon’un beni satmak ya da kiralamak gibi bir düşüncesi yok. Ne Beşiktaş’tan ne de Lyon’dan bu konuyla ilgili bir teklif gelmedi. Gelecek sezon da Lyon’da kalacağım” diye cevap verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI