Marcelo'nun Eşinden Transfer Müjdesi

Marcelo'nun eşinden Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran paylaşım...

Siyah-Beyazlıların transfer gündeminde yer alan Marcelo’nun eşi Tatiane Guedes, dün Instagram’dan yaptığı paylaşımla Beşiktaşlı taraftarları  heyecanlandırdı. Yenge, “Beşiktaş taraftarları inanılmazsınız! Tanrı’nın planları her zaman olağanüstüdür. Yakında birlikte olacağız” ifadesini kullandı. Beşiktaş’a 2016 yılında Almanya ekibi Hannover’dan kazandırılan Marcelo Guedes, Kara Kartal’da ortaya koyduğu başarılı görüntünün ardından sadece 1 sezon sonra 7 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi Lyon’a tranfser olmuştu. Lig 1 ekibinde oldukça etkili bir performans sergileyen Brezilyalı futıbolcu, yine Siyah-Beyazlılar’ın radarına girdi. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaş’a olan sevgisinden söz eden 33 yaşındaki futbolcunun eşinden taraftarları heyecanlandıran bir hareket geldi. Marcelo’nun kulüpten ayrılmasına rağmen Beşiktaş taraftarlarıyla yakın bir ilişki içerisinde bulunan tecrübeli savunmacının eşi Tatiane Guedes, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla geri dönebileceklerinin sinyallerini verdi.

Eşi umut verdi 

Lyon’un Marcelo için bonservis talebinde bulunması sebebiyle Beşiktaş’ın bu transferi bitirmesi zor gözükse de bu konuda umutlu olduğu gözlenen Tatiane Guedes, “Beşiktaş taraftarlarından gelen mesajlar için tek tek teşekkür ederim. Siz inanılmazsınız! Tanrı’nın planları her zaman olağanüstüdür. Yakında birlikte olacağız” sözleriyle Kara Kartal'a mesaj gönderdi. Bu mesaj, Siyah-Beyazlı futbolseverler tarafından memnuniyetle karşılanırken, paylaşımın görüntüsü Twitter’da dünün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI