Marcelo'ya Beşiktaş tepkisi

Lyon'lu taraftarlardan Marcelo'ya Beşiktaş yüzünden tepki var.

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Marcelo Guedes, Lyon’da taraftarlarından Siyah-beyazlı kulüp hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle büyük tepki gördü. Fransa Ligi’nde Lyon ile Angers arasında oynanan maçta taraftarlar arasında tartışma çıktı. Lyon’un rakibini 2-1 yendiği maçtan sonra tribünlere giden Marcelo da taraftarların tepkisine maruz kaldı.

Marcelo Guedes’e, ‘Formaya saygı duy’ tepkisi

FutbolArena’nın derlediği habere göre Lyon taraftarları Marcelo’ya “Bu kulübe, giydiğin formaya sayı göster. Sen giydiğin formaya saygı göstermiyorsun.” diyerek tepki gösterdi. Marcelo ise taraftarlara, “Ben bu forma ve sizler için oynuyorum.” şeklinde yanıt verdi. Tartışmanın uzaması sonrasında Marcelo daha sonradan soyunma odasına gitti. Marcelo’nun özellikle sosyal medyadan sürekli olarak eski takımı Beşiktaş hakkında paylaşımlar yapması Lyon taraftarının tepkisine neden olduğu öne sürüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI