Mark Hughes listede

Beşiktaş'te teknik direktörlük için ünlü teknik adam Mark Hughes'ın adı geçiyor.

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasının kesinleşmesinin ardından teknik direktör arayışları sırasında Mark Hughes’i listesine ekledi. Daha öncede gündeme gelen tecrübeli hoca ile tekrar temas kuruldu.

Yerli mi yabancı mı olacak tartışması

Siyah-beyazlı yönetim, listesinde bulunan teknik adamları değerlendirip en doğru karar verebilmek için listesini genişletiyor. Yönetim içinden bazı isimler Türkiye’yi bilen yerli bir teknik adam ile devam edilmesi fikrini ileri sürürken bazı yöneticiler ise takımı yabancı bir teknik adama emanet etmenin doğru olduğu görüşünde.

Mark Hughes, Beşiktaş’ın başına geçecek mi ?

Yabancı teknik adam isteyen yöneticilerin kafalarındaki isimlerde netleşmeye başladı. Gündeme gelen isimlerden birisinin Hırvatistan Milli Takım teknik direktörü Zlatko Dalic olduğu diğer ismin ise 55 yaşındaki Gallili teknik adam Mark Hughes olduğu kaydedildi. Hughes, uzun yıllar Stoke City’de görev yaptıktan sonra 14 Mart 2018’te Southampton’da göreve başlamış, ancak 3 Aralık 2018’de İngiliz ekibiyle yollarını ayırmıştı. Hughes, Southampton’da 27 maçta 0.96’lık puan ortalaması tutturdu. 55 yaşındaki teknik adam, bugüne kadar bugüne kadar toplam 6 kulüp takımında görev yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI