Masuaku için formül bulundu

Beşiktaş Yönetimi, Masuaku için flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Arthur Masuaku, Ankaragücü maçının ardından Başakşehir karşısında ortaya koyduğu futbol ve attığı güzel golle bir kez daha alkış topladı. Siyah-beyazlı yönetim, West Ham’dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Demokratik Kongolu sol bek konusunda son kararı Teknik Direktör Şenol Güneş’e bıraktı. Buna göre Güneş, üç maçta daha ilk 11’de yer alması halinde sözleşmesindeki satın alma şartı geçerlilik kazanacak olan Masuaku’yu ihtiyaca göre kullanmaya devam edecek.

Masuaku’nun kiralık kontratındaki satın alma opsiyonu zorunlu hale gelirse Beşiktaş, West Ham’a 2,2 milyon euro bonservis ödeyecek. Siyah-beyazlı kulüp, 29 yaşındaki futbolcuyla da 3 yıllık yeni sözleşme yapacak. Yönetimin, Masuaku’nun bonservis bedeli konusunda teknik patron Şenol Güneş’ten rahat olmasını istediği aktarıldı. Siyah-beyazlıların sezon sonu West Ham’la pazarlık masasına oturarak 2,2 milyon euroluk bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışacağı vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI