Masuaku tam isabet

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in West Ham’dan kiralanan Arthur Masuaku’yu özel olarak istediği belirlendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in West Ham’dan kiralanan Arthur Masuaku’yu özel olarak istediği belirlendi. Fransız hocanın üçlü ve dörtlü savunmada başarıyla oynayabilmesi nedeniyle Kongolu sol bekin transferinden büyük mutluluk duyduğu öğrenildi.

Kartal, Glasgow Rangers’a transfer olan Rıdvan Yılmaz’ın boşluğunu Arthur Masuaku ile doldurdu.West Ham United’dan sezon sonuna kadar kiralanan 28 yaşındaki futbolcunun transferi resmen duyuruldu. Beşiktaş’ın bedelsiz kiraladığı Arthur Masuaku’nun yıllık ücretinin bir bölümünü West Ham ödeyecek.

Rıdvan’ın takımdan ayrılmasına üzülen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in, Masuaku’yu yönetimden özel olarak istediği belirlendi. Fransız hocanın üçlü ve dörtlü savunmada başarıyla oynayabilmesi nedeniyle İngiltere’den de tanıdığı Kongolu sol bekin transferinden büyük mutluluk duyduğu ifade edildi.

Arthur Masuaku ilk röportajını BJK TV’ye verdi. Teknik heyetin görev vereceği her pozisyonda oynayacağını aktaran Masuaku, “Sol bekte ve üçlü savunmanın sol kanat bekiyken kendimi daha rahat hissediyorum, takıma katkı vermeyi seviyorum. Büyük bir takım ve güzel bir ülkedeyim. Burada uzun yıllar kalmak isterim. Taraftarlara destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI