Maxim Gemileri Yaktı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Gaziantep FK'da, bu sezon 9 gol atan 10 numara Maxim'in Kayserispor'la oynayacağı kaçta forma giyip giymeyeceği merak konusu olmuştu.

MAXİM GİTMEK İSTİYOR

30 yaşındaki futbolcunun Gaziantep FK ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Kayserispor maçında attığı penaltı golüyle bu sezon, ligde 10. golüne kavuşan tecrübeli futbolcu kupada da fileleri 1 kez  havalandırdı. Maxim'in de Beşiktaş'ta forma giymeye son derece sıcak baktığı belirtildi. Transferdeki süreci ise Beşiktaş'ın Antep'e yapacağı resmi teklifin ciddiyeti belirleleyecek gibi gözüktüğü öğrenildi. 

KAYSERİ MAÇINDA YEDEK SOYUNACAĞI İDDİA EDİLDİ

Gaziantep FK'nın başında bulunan Smudica'nın takımdan ayrılmasından sonra Rumen Maxim'in de ayrılması gündeme gelirken, Erdal Güneş'in bugün Kayseri maçında nasıl bir duruş sergileyeceği merak konusu olmuştu.  Maxim'i Kayserispor maçında yedek soyunması beklenirken, Erdal Güneş tecrübeli futbolcuya ilk 11'de görev verdi. Maxim maçın 77. dakikasında takımının kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirdi ve Gaziantep FK karşılaşmayı 2-1 kazandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI