Medel için transfer iddiası

Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmak istediği ileri sürülen Gary Medel hakkında bir transfer iddiası daha gündeme geldi.

Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmak istediği ileri sürülen Gary Medel hakkında bir transfer iddiası daha gündeme geldi. Adı uzun süredir İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United ile anılan Şilili yıldızın en yakın arkadaşı... 

Şili’de yayınlanan CDF’de yer alan habere göre, Medel’in arkadaşı Cristian Erbes, “Gary Medel ile hep konuşuyoruz. Gerçekten Medel, Boca Juniors’u çok seviyor. Hatta biliyorum ki Boca’ya geri dönmek istiyor. Türkiye’deki sözleşmesi sona erince Boca’ya ya da Catholic University takımına gidecek” dedi.  Öte yandan Siyah-beyazlı kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun son yılının opsiyonlu olduğu ve opsiyonun futbolcuda olduğu ileri sürülmüştü. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı Siyah-beyazlı kulübün Medel ile yollarını ayırmak istediği de öne sürüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI