Medel'in menajerinden açıklama

Gary Medel'in menajeri Şilili futbolcuya 4 önemli tranfser teklifi yapıldığnı açıkladı.

Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacağı iddia edilen oyunculardan Gary Medel’e 4 kulübün birden talip olduğu resmen açıklandı. Yaşanan ekonomik sorunların yanı sıra Siyah-beyazlı kulüpte bazı maçlarda istediği forma şansını bulamayan Şilili yıldızın takımdan ayrılmak isteyeceği de öne sürülüyordu.

Beşiktaş’ta küçülme devam edecek

Öte yandan sezon başından beri yaşananan ekonomik daralmadan dolayı Siyah-beyazlı yönetim küçülmeye devam ediyor. Negredo, Babel, Vagner Love ve Tolgay Arslan ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesinde yaşlı ve maliyeti yüksek oyuncularla yollarını ayırmak istediği de biliniyordu.

Gary Medel’e hangi ülkelerden teklif var?

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Şilili oyuncunun menajeri Fernando Felcevich, yönetimin yeni sezonda kendilerine ‘takım bulun’ demesi halinde bunun kendileri için problem olmayacağını açıkladı. Medel’in Avrupa’da iyi bir piyasası olduğunu ifade eden Felicevich, Almanya ve İtalya’daki 4 kulüpten teklif aldıklarını belirterek “İki hafta sonra Beşiktaş yöneticileriyle görüşeceğiz. Ayrılma gibi bir düşünceleri olursa Almanya ve İtalya’dan gelen tekliflerden birini değerlendireceğiz” dedi. Siyah-beyazlı yönetim, 2017 yılında 2.5 milyon Euro’ya Inter’den kadrosun kattığı yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro ödüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI