Medyaya yeni bir soluk

Kut Topluluğu’nun yeni projesi olan Kut RTV yayın hayatına başlamak için gün sayıyor.

Televizyon Dünyasına bir soluk...
1998 yılından bugüne kadar bir çok alanda faaliyet gösteren Kut Grubu; Tekstil, Gıda, Medikal, Turizm, Havacılık, Savunma Sanayi gibi sektörlerden sonra Medya sektörü için de kolları sıvadı.  Kut TV ve Kut Radyo projeleri artık açılması için son aşamalara geldi.

Kut Topluluğu’nun yeni projesi olan Kut RTV yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Kut Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kut, Kut TV ve Kut Radyo hakkında yeni açıklamalar yaptı. “Kut Topluluğu olarak medyada yeni bir soluk olmak istiyoruz. Bu nedenle şimdiki yayınlara alternatif olan yeni bir formatta hem radyo hem de Televizyon kanalına imza atmak için gün sayıyoruz. Daha fazla bilgiyi bayramdan sonra açıklayacağız” dedi.  
“Yayın personeli ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Çok farklı bir yayın formatında olacak Televizyon kanalı günümüz teknolojisiyle donatılmış malzemeler ile 4K olarak interaktif yayın yapacak. Kut RTV karasal, kablo ve uydudan yayın yapmayı amaçlıyor.  Kut TV için 24 saat yayın testimizi yapıyoruz. Önemli haber Ajanslarıyla anlaşıyoruz. Haber ve Eğlence yayınlarında  alternatif olmayı hedefliyoruz” İfadelerini kullandı.

9 Eylül 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Kut TV, internet ortamı ve ulusal uydu yayınına da başlayacak. Yayın akışı için izleyici odaklı olacaklarını belirten İlhan Kut; “Film, Müzik, Sanat, Çocuk Programları için arşivlerimiz hazır. Haber, spor, magazin için ise günlük içeriklerimiz olacak.” Diyerek sektöre yeni bir kan müjdesi verdi. 
Bu dönemde yatırım yaparak bir çok kişiye iş imkanı sağlayan İlhan Kut’u kutluyor başarılı olmasını diliyoruz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI