Mehmet Özdilek'ten yeni açıklama; ''Beşiktaş...''

Mehmet Özdilek, ''Beşiktaş benim için farklıdır'' dedi.

Son olarak Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'u çalıştıran teknik direktör Mehmet Özdilek, "Bizi Beşiktaş teknik direktörlüğüne layık görüyorlarsa ben hazırım. Beşiktaş bizim için çok farklıdır" açıklamasında bulundu.

Süper Lig ekibi BB Eruzurmspor ile yollarını ayıran teknik direktörMehmet Özdilek, Beşiktaş'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş ile futbola adım attım"

Beşiktaş divan kurulu üyesi de olan Özdilek, "Bugün itibariyle Beşiktaş teknik direktörlüğü konusunda yorumda bulunmayı çok doğru bulmuyorum; fakat bir gerçek var: Ben 1987-88 sezonunda Beşiktaş takımında futbol kamuoyuna adım attım." dedi.

"Zamanı gelince daha net konuşacağım"

Özdilek, "Bugüne kadar da armayı hem saha için hem de saha dışında taşımaktan gurur duyduk. Bizi Beşiktaş teknik direktörlüğüne layık görüyorlarsa ben hazırım. Beşiktaş bizim için çok farklıdır. Zamanı gelince daha net konuşacağım. Bir teveccüh var. Bu teveccühü gösteren herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI