Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha kapıda...

Beşiktaş Yönetimi, geldiği günden bu yana bir türlü beklentileri karşılayamayan Jeremain Lens ile ilgili flaş bir karar aldı... Son dakika haberine göre siyah beyazlı yönetim, Hollandalı futbolcunun menajerini İstanbul'a çağırdı... İşte detaylar...

Beşiktaş yönetimi, devre arası transfer hamleleri için şimdiden çalışmaya başladı.

Siyah beyazlılar ilk olarak, geldiği günden bu yana uyum sorunu yaşayan Jeremain Lens'i devre arasında gönderme kararı aldı.

Türkiye futbol kamuoyunun Fenerbahçe'de kiralık oynadığı dönemde yakından tanıdığı, gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Hollandalı oyuncu, 2017-18 sezonu başında Sunderland'den kiralanmış, daha sonra da bonservisi alınmıştı.

Yaklaşık 2.5 sezondur siyah beyazlı formayı giyen 31 yaşındaki oyuncu dönem dönem parlasa da istikrarsız çizgisiyle beklentilerin uzağında kaldı.

Abdullah Avcı'nın sisteminde kendisini gösteremeyen Hollandalı oyuncunun menajeri bu nedenle Türkiye'ye çağırıldı.

Her ne kadar Lens ile ilgili nihai karar Abdullah Avcı'nın raporu sonrası verilse de yöneticiler Lens'e ve menajerine "Her şey olabilir, kendinize kulüp bakın. Uygun bir teklif olursa biz de size her türlü kolaylığı sağlarız" diyecek.

Jeremain Lens, Beşiktaş formasıyla oynadığı 78 resmi maçta 9 gol attı, 15 asist yaptı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI