Mensah Bunu Beklemiyordu

Takım arkadaşlarından Mensah'a görüntülü kutlama...

Beşiktaş'ta Covid-19 testi pozitif çıkan Bernard Mensah, 26 yaş gününü kutladı. Beşiktaş'ta Covid-19 tedavisi nedeniyle arkadaşlarından uzak kalan Mesah'a doğum günü sürprizi yapıldı. Siyah-Beyazlı futbolcular Mensah'ı görüntülü arayarak doğum gününü kutladı. Beşiktaş da o anları sosyal medyadan "Mesafeler, birlikteliğe engel olamaz" yazarak yayınladı.

Beşiktaş forması giyen Bernard Mensah'ın Covid-19 geçtiğimiz gün yapılan testi pozitif çıkmıştı. Genç  futbolcu tedavi gördüğü için doğum gününde takım arkadaşlarından ayrı kaldı. Ancak Beşiktaşlı futbolcular Mensah'ı doğum gününde yalnız bırakmadı ve Mesah'a doğum günü sürprizi yapıldı.

Beşiktaşlı futbolcular Mensah'ı görüntülü arayarak doğum gününü kutladı. Beşiktaş da o anları sosyal medyadan "Mesafeler, birlikteliğe engel olamaz" yazarak yayınladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI