Mensah'ın transferinde Beşiktaş detayı

Beşiktaş yönetiminin sezon başından beri ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği Bernard Mensah konusunda önemli bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaş yönetiminin sezon başından beri ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği Bernard Mensah konusunda önemli bir transfer iddiası ortaya atıldı. Geçen yıl Kasımpaşa bu sezon da Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Ganalı oyuncunun bonservisini Kayseri ekibi almıştı.

Bernar Mensah’ın maliyeti

Kayserispor, bonservisi Atletico Madrid’de bulunan bu oyuncuyu üç taksitle 3.6 milyon Euro’ya kadrosuna kattığını duyurmuştu. Beşiktaş, Ganalı oyuncuyu çok istemesine rağmen bu transferi gerçekleştirememişti. Gana basınından Ghana Soccer Net sitesinde bu transferle ilgili özel bir haber yer aldı. Gana basını İspanyol ekibinin bu transfer sürecinde Beşiktaş’ın daha fazla bonservis bedeli teklif etmesine rağmen daha ucuza Kayserispor’a satıldığını okuyucularına aktardı. Atletico Madrid, 2015 yazında bu oyuncuyu Portekiz ekibi Vitoria Guimares’ten 6 milyon Euro’ya kadrosuna dahil etmişti. İspanyol ekibi, bu transferde 2.4 milyon Euro zarar ederken Kayserispor ile yapılan anlaşmanın detayları konusunda fazla bilgiye yer vermedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI