Mert Günok fırtınası

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, göreve geldikten sonra tecrübeli file bekçisi Mert Günok´u ilk kez ilk 11'de sahaya sürdü.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, göreve geldikten sonra tecrübeli file bekçisi Mert Günok´u ilk kez ilk 11'de sahaya sürdü. Kuntz ayrıca Umut Nayir ve Mehmet Can Aydın´ı da ilk kez milli takıma çağırdı.

Mert Günok 663 gün sonra!

Ermenistan karşısında Ay-yıldızlı ekibin kalesini koruyan Mert Günok, 663 gün sonra milli takımda görev aldı. Tecrübeli eldiven son olarak Gine ile 31 Mayıs 2021 tarihinde Antalya´da oynanan özel maçta milli takımın kalesini korumuştu. Mert Günok, bu maçın ardından 6 maçta daha milli takım kafilesine dahil edilse de bu karşılaşmalarda süre bulamadı.

Tecrübeli kaleci, yaptığı kurtarışlarla milli takımın Ermenistan karşılaşmasından 3 puanla ayrılmasında büyük rol oynarken, topu oyuna sokma başarısı yanı sıra zaman zaman attığı nefis paslarlarla da dikkat çekti. 

Mert Günok'tan açıklama 

Mert Günok yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı; "Bizim açımızdan zor oldu. Hem geldiğimiz ülke açısından hem de elemelerin ilk maç olması bizi zorladı. Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik ama önemli galibiyet elde ettik. EURO 2024'e gitmeyi çok istiyoruz. Şimdi önümüzde Hırvatistan maçı var. Bu maçı da kazanıp avantajı yakalamak istiyoruz." 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI