MHK, rezaletin tamamını yayınladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) toplantısının bir bölümünün izinsiz olarak sosyal medyada yayınlanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

TFF, MHK Toplantısını Kamuoyuyla Paylaştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) toplantısının bir bölümünün izinsiz olarak sosyal medyada yayınlanmasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar:

MHK Değerlendirme Toplantısı Hakkında Bilgilendirme

MHK Eğitimcisi Hugh Dallas'ın, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının ardından hakemlerle çevrim içi olarak yaptığı değerlendirme toplantısının bazı bölümleri izinsiz olarak sosyal medyada yer aldı. Bu durumla ilgili TFF tarafından yapılan açıklamada, toplantının rutin bir eğitim çalışması olduğu ve kamuya kapalı olduğu vurgulandı.

İzinsiz Paylaşımın Hukuken Suç Olduğu Belirtildi

TFF'nin açıklamasında, toplantının izinsiz bir şekilde paylaşılmasının hukuken suç olduğu belirtildi. Toplantıların haftanın öne çıkan hakem kararlarını değerlendirerek en uygun sonuca ulaşmayı hedeflediği ifade edildi. Ayrıca, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

TFF, Toplantının Tamamını YouTube Hesabında Paylaştı

Türk futbolunun hedef alınarak algı kirliliği oluşturulmak istendiğini öne süren TFF, toplantının tamamının kamuoyuyla paylaşılması amacıyla YouTube hesabında yayınladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI