Milletvekilinden Beşiktaşlı Yöneticilere Yanıt

Kayseri milletvekili Baki Ersoy'dan Beşiktaşlı yöneticilere yanıt; ''Kalbinizin ekmeğini yiyin!''

Beşiktaşlı yöneticiler, Kayserispor deplasmanında locada milletvekili Baki Ersoy tarafından saldırıya uğradıklarını açıklamıştı. Siyah-Beyazlı kulüp yayınladığı açıklamada yaşanan olaylarla ilgili sert bir açıklama yayınlayarak isim vermeden Kayseri MHP milletvekili Baki Ersoy'u eleştirmişti. Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, "Burası Patagonya değil. İki yönetici arkadaşımız yumruklu saldırıya uğradı' sözleri büyük yankı uyandırmıştı. 

Kayseri Ersoy, sosyal medyada yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı yöneticelere şu yanıtı verdi;  "Bugün Emniyetin tüm kamera görüntülerini incelemesi sonucu şahsımla ve kardeşimle dünkü Beşiktaş maçında yaşanılan hadisenin alakası olmadığı anlaşılmıştır.Şimdi bana iftira atanlar,bunlara inanıp üzgünlük belirtilenler ne yapacak ? Kalbinizin ekmeğini yiyin..!"


Beşiktaşlı taraftarlar da bu açıklamanın ardından yaptıkları yorumlarda Kayseri'de yaşanan kavganın yer aldığı kamera kayıtlarının kamuoyuna açıklamasını istedi. 

Koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyduğu ve olayın kapatılması için Adnan Dalgakıran'a talimat verdiği öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI