Mircea Lucescu oğlu ile geliyor

Rumen medyasından çarpıcı iddia; ''Mircea Lucescu oğlu Rezvan ile Beşiktaş'a geliyor''

Rumen basını, Beşiktaş'ın teknik direktörlük için Mircea Lucescu ve oğlu ile anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. Habere göre Luce sportif direktör, oğlu Razvan Lucescu ise teknik direktör olacak!

Şenol Güneş'in gelecek sezon A Milli Takım'la anlaşmasının ardından teknik direktörlük için arayışlarını sürdüren Beşiktaş için Romanya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ülkede haftalık yayınlanan Fanatik dergisinin haberine göre Beşiktaş BaşkanıFikret Orman, Mircea Lucescu ve oğlu Razvan Lucescu ile yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti. Görüşmelerde Luce'nin sportif direktör, Razvan Lucescu'nun ise teknik direktör olacağı yönünde planlama yapıldı. Siyah-Beyazlılar'ın ikiliyle yıllık 2'şer milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Razvan Lucescu'nun şu an PAOK'la şampiyonluk yolunda olmasından ötürü anlaşmanın sezon sonunda resmiyete döküleceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI