Mirin'den iddialı sözler

Beşiktaş'ın yeni transferi Mirin Antalya kampında basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Nicolas Isimat Mirin’den iddialı açıklamalar geldi. Hollanda basınından Voetbal’a transferi hakkında açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Türkiye’de çok önemli bir takıma transfer olduğunu belirterek, “Türkiye’de çok ünlü bir takıma transfer oldum. Beni çok istediklerini gösterdiler. Kendimi göstermek için istekli ve arzuluyum. Şu andan itibaren tamamen Beşiktaş’a odaklandım” dedi. Hollanda’da güzel günler geçirdiğini ifade eden Fransız oyuncu, artık sadece Beşiktaş’ın başarısını düşüneceğini sözlerine ekledi.

Mirin, medya karşısına çıkıyor 

Öğleden sonra Siyah-beyazlı kulübün transferini resmen açıkladığı yıldız oyuncu, yarın saat 14.00’da basının karşına çıkarak transferi ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulunacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI