Mirin'e tenis toplu antrenman!

PSV'nin o dönemdeki teknik direktörü cocu, Mirin'e tenis topuyla antrenman yaptırıyordu.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Isimat Mirin ile PSV'nin eski teknik direktörü Cocu'nun arasında yaşanan 'tenis topu ile antrenman' görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Fenerbahçe eski teknik direktörü Cocu ile PSV’de birlikte çalışan Mirin, üç maçta rakibini çekerek penaltı yaptırdığı için Hollandalı teknik adam tarafından iki elini de tenis topları verilerek antrenmana çıkarılmıştı.

Cocu’nun kendisi için uyguladığı bu yöntemi değerlendiren Mirin, “”Yemin ediyorum, tenis toplarıyla çalışmanın bana çok faydası oldu. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Artık, daha konsantreyim. Phillip Cocu ile bir gün bu konuyu ciddi ciddi konuştuk. Üstesinden nasıl gelebileceğimizi tartıştık ve bu çözümü bulduk. Ellerimi kullanmadan savunma yapmayı da öğrendim” ifadelerini kullandı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI