Montero'da Atletico Madrid Devrede

Beşiktaş'ta, sakatlığı süren Francisco Montero, sağlık raporlarını İspanya'nın Atletico Madrid kulübüne iletti.

Beşiktaş'ta son haftalardaki formuyla dikkat çeken Francisco Montero, Ziraat Türkiye Kupası'nda  Konyaspor'la oynanan mücadelede talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Dizinden sorun yaşayan İspanyol stoper oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Son durumu merak edilen Montero'dan kötü haber geldi

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Francisco Montero'nun form tutmaya başladığı dönemde yaşadığı sakatlık teknik heyette moralleri bozdu. İspanyol stoperin yaşadığı sakatlığının tahmin edildiğinden ciddi olduğu ortaya çıktı.

RAPORUNU ATLETICO DOKTORUNA GÖNDERDİ

Oyuncunun raporlarını Atletico'nun doktoruna gönderdiği ve dinlenme talimatı aldığı bildirildi. Diz yan bağlarında esneme olan Montero için Atletico doktorunun, "Yırtılmanın eşiğinden dönmüşsün" dediği belirtildi. Montero tam hazır olmadan riske edilmeyecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI