Mrkela: Keşke Beşiktaş'ta daha fazla...

Mitar Mrkela, Beşiktaş günlerini anlattı. Mrkela, ''Keşke Beşiktaş'ta daha fazla oynayabilseydim'' dedi.

Kariyerinde Twente, Kızılyıldız gibi takımların formasını giymiş ve bir dönem de Beşiktaş formasını terleten Mitar Mrkela, açıklamalarda bulundu.

Mrkela’nın  röportajınsan satır başları şu şekilde:

'Beşiktaş tarihinin en iyi jenerasyonuydu'

Beşiktaş’a geldiğimde ise takımın bir sol kanat oyuncusuna ihtiyacı vardı. Ama gerçekten çok iyi bir takıma gelmiştim. Sanırım Beşiktaş tarihinin en iyi jenerasyonuydu. Çok iyi bir takım ruhu vardı. Bütün oyuncular birlikte yaşıyor, birlikte nefes alıyordu. Maçların çoğunu son dakikalarda bulduğumuz gollerle kazanıyorduk, çünkü sahaya gerçek bir karakter koyuyorduk. Müthiş bir takım içi atmosfere sahiptik ve bunda da kaptan Rıza Çalımbay’ın büyük etkisi vardı. O gerçek anlamda Beşiktaş’ın adamıydı! Tüm bunların sayesinde ben de takıma çok çabuk adapte olabildim.

Diğer takımları çok hatırlamıyorum. Ama Trabzonspor’u gayet iyi anımsıyorum. Hami Mandıralı gibi çok iyi ve çok çabuk oyuncuları vardı.

Beşiktaş’ta uzun süre kalamadım, evet. Kalsaydım ne olurdu bilemiyorum, bunu tahmin etmek zor. Ama Beşiktaş'ta uzun süre kalamadığım için pişmanım.

'Taraftarlar her zaman çok ateşli ve tutkululardı'

Beşiktaş’ın gerçekten çok iyi, kendini kulübüne adamış taraftarları var. Takımın o dönemde çok başarılı olmasının nedenlerinden biri buydu; oyuncularla taraftarlar arasındaki etkileşim. Taraftarlar her zaman çok ateşli ve tutkululardı, biz oyuncular da aynı enerjiyi sahaya koymak isterdik.

GOAL


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI