Muçi'den krizden çıkış formülü

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın oyuncularından Ernest Muçi açıklamalarda bulundu.

Muçi'den açıklama 

Muçi, "Bence öncelikle takım olarak daha iyi olmalıyız. Daha güçlenmemiz gerekiyor. Mental anlamda kafaları daha güçlü hale getirmeliyiz. Bunu hep birlikte yapmalıyız. Sonrasında da bir sonraki maçı kazanmaya hedeflememiz gerekiyor" dedi.

"Yanıtı zor!"

"Geliştirmemiz gerekenler var. Yanıtı zor, buna ne yanıt vereceğimi bilmiyorum. Daha farklı yollar denemek gerekiyor belki gol atmak için. Önümüzde zamanımız var. Bunların üzerine çalışacağız" şeklinde konuştu.

Muçi'nin performansı 

Ernest Muçi, siyah-beyazlı formayla ilk golünü ligin 27. haftasında İstanbulspor maçında atmıştı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Antalyaspor karşısında 90 dakika sahada kalarak performansını sergiledi. Bu sezon Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla 6 maça çıkan Muçi, toplamda 2 gol kaydetti.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI