Muhammed Demirci Süper Lig'e dönüyor

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Muhammed Demirci küllerinden doğdu.

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve 10 yaşında Barcelona altyapısında antrenmanlara çıkan Muhammed Demirci gösterdiği performans ile yine konuşulmaya başlandı. 

10 yaşında Barcelona altyapısında idmanlara çıkmaya başlayan ve bir dönem "Yerli Messi" olarak lanse edilen Muhammed Demirci, 2. Lig'de sezona damga vurdu ve tekrardan Süper Lig'e göz kırptı. 24 Erzincanspor'da 34 maçta 15 gol atan Muhammed kariyeriyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'e dönmek istediğini söyledi.

"Kendimle yüzleştim ve önemli kararlar aldım"
Radyospor'a konuk olan Muhammed Demirci, "Benim adıma çok güzel bir sezon geçti. Sezon öncesinde çalışmalarıma başlamıştım ve kendime de yeni bir sayfa açmıştım. Kendi kendime çok söyledim: 'Senin buralarda ne işin var?' diye... Çok yüzleştim kendimle ve kararlar aldım. Ben artık hedef belirlemiyorum, çalışmaya devam ediyorum" dedi.

"Kariyerime Süper Lig'de devam edeceğim"
Süper Lig takımlarıyla temasta olduğunu belirten Muhammed, "Söylediğim gibi artık kendime hedef belirlemiyorum. Süper Lig'ten direkt teklif gelmedi fakat görüştüğüm kulüpler var. İnşallah gelecek sezon kariyerime Süper Lig'de devam edeceğim. Bu zihniyetle çalışmalarımı artırarak Süper Lig'de her takımda oynayacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI