Muleka şaşkınlığı

Beşiktaş'ta son haftalarda forma şansı bulan Jackson Muleka, etkileyici performansıyla kulüp yönetimini de şaşırttı.

Beşiktaş'ta son haftalarda forma şansı bulan Jackson Muleka, etkileyici performansıyla kulüp yönetimini de şaşırttı. Sezon sonunda 24 yaşındaki Kongolu futbolcuyla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Muleka'nın son performansıyla bu kararını askıya aldı. Eğer Muleka bu etkileyici formunu sürdürürse, Beşiktaş'ın onu takımda tutma olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.


Performansı şaşırttı! 

Muleka, bu sezon Beşiktaş formasıyla 43 maçta sahaya çıktı. Bu maçlarda 8 gol atıp, 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. Siyah-beyazlılarla olan mevcut sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam ediyor.


Yönetim beklemede! 

Jackson Muleka'nın performansındaki artış, Beşiktaş yönetiminin transfer stratejisinde de değişiklik yapma ihtimalini gündeme getirdi. Kulüp, genç futbolcunun potansiyelini göz önünde bulundurarak ona olan güvenini artırma eğiliminde. Muleka'nın gösterdiği performans, Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosunda önemli bir rol oynaması için umut veriyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI