Muleka transferinde neler oluyor?

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Geçen sezonun ikinci yarısını Kasımpaşa'da kiralık geçiren Jackson Muleka için Beşiktaş'tan gelen transfer teklifi Belçika'nın Standard Liege tarafından kabul edilmedi.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Forvet bölgesine transfer yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, görüşmeleri sonuçlandırma konusunda problem yaşıyor.

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında geldiği Kasımpaşa'da performansıyla dikkat çeken Jackson Muleka, kulüplerin transfer listesine girdi. TRT Spor'un son haberine göre santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Jackson Muleka için yaptığı 2 milyon Euro'luk transfer teklifi, Standard Liege tarafından kabul edilmedi.

Çebi yönetiminden yeni formül hazırlanıyor

Siyah-Beyazlılar'ın Muleka için farklı opsiyonları devreye sokacağı kaydedilen haberde, Ahmet Nur Çebi yönetiminin önümüzdeki günlerde kiralama artı satın alma opsiyonuyla Belçika kulübünün kapısını yeniden çalacağı ifade edildi.

14 maçta 17 gole etki

Şubat 2022'de kiralık olarak Kasımpaşa'ya gelen Jackson Muleka, Süper Lig'de çıktığı 14 maçta gol yollarındaki etkinliği ile dikkat çekti. Skora yaptığı katkıyla ön plana çıkan Kongolu santrfor, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Muleka'nın 14 maçtaki skor etkisi 17 oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI