Muleka transferinde tanıdık rakip

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş’ın hücum transferi için düşündüğü takviye listesinde üst sıralarda olan Jackson Muleka için hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş, Demokratik Kongolu golcü konusunda Standart Liege ile opsiyon pazarlığını sürdürürken Wout Weghorst’un bonservisini elinde bulunduran Burnley, Muleka için Liege’e resmi teklif yaptı.

Belçika basınına yansıyan haberlere göre; İngilizler, Belçika ekibine 3 milyon Euro’luk resmi teklifte bulundu. Kompany’nin menacerliğini yaptığı Burnley’nin istekli olduğu ifade edilirken, Liege’in futbolcunun 500 bin Euro’luk maaşını ödemek istemediği aktarıldı.

Ayrıca futbolcuya Kara Kartal ve Burnley’nin dışında Kızılyıldız’ın da talip olduğu aktarıldı. Beşiktaş, Muleka için Liege’e 1 artı 3.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmuş, Belçika ekibi maddenin zorunlu olmasını talep edince görüşmeler uzamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI