Murat Sancak: Katliam Olacaktı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan çok konuşulacak açıklamalar...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; hakem Ali Şansalan'a hakkında sertç ifadeler kullandı. 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak maçın ardından zehir semberek açıklamalarda bulundu. 

Sancak, "Fetöcü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarı tahrik etti. Futbolcuları sahada tehdit etti. Herhalde birinci maçın intikamını aldılar. Eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez. Bunlar hep Fetöcülerin eseridir! Her kurumda Fetöcü varken hakemler içerisinde mi yok? İptal edilen golde Balotelli kalecinin önünü kesmiyor. Hakemler bu maça hazırlıklı gelmiş. Yeter! Yeter! Hakem futbolcuları saha içinde tehdit etti! Sayın Nihat Özdemir başkanım, lütfen Federasyondaki Fetöcüleri temizle! Bana ceza verebilirsiniz ama doğruları söylemekten kaçınmayacağım

FutbolArena.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI