Muslera Derbide Oynayacak Mı?

Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım...

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Derbi öncesi Galatasaray'da Fernando Muslera heyecanı yaşanıyor.

Geçen sezon pandemi sürecinden sonraki ilk maç olan Çaykur Rize karşılaşmasında ayağı kırılan Uruguaylı kaleci büyük üzüntü oluşturmuştu.

Galatasaray, Muslera'nın sakatlık döneminde Kasımpaşa'dan Fatih Öztürk'ü kadrosuna katarken, tecrübeli kalecinin performansı beklentilerin altında kaldı. Okan Kocuk nispeten daha çok güven verse de gözler hep Muslera'yı arıyor.

Fernando Muslera'nın antrenmandaki görüntüleri heyecan oluştururken kritik Beşiktaş maçında forma giyip giymeyeceği merak ediliyor.

Oynamaya hazır

Muslera şu an Beşiktaş derbisinde oynamaya hazır. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e de hem sağlık heyetinden hem kaleci departmanından Uruguaylı kalecinin maça çıkabilecek durumda olduğu  bilgisi verildi.

Fakat Muslera'nın derbi sonrasındaki ilk maçta süre alması planlandı. Derbide geniş kadroya diğer arkadaşlarına ekstra motivasyon sağlaması açısından alınması da istişare ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI