Mustafa Pektemek sürprizi

Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek attığı gollerle yeniden doğdu.

Beşiktaş’ta sezon başında bir takıma gitmesi için baskı yapılan fakat hiçbir kulübe gitmeyen Mustafa Pektemek konusunda yönetim yeni bir karar alma aşamasında. Takımdaki forvet oyuncuların formsuzluğu nedeniyle son haftalarda forma şansı bulan tecrübeli oyuncu, görev aldığı maçlardaki katkısı ile dikkat çekmeye başladı.

Ligde son 6 maçtır özellikle Ryan Babel’in yokluğunda ilk 11’de forma giyen oyuncu, zaman zaman skor katkısı da sunmaya başladı. Trabzonspor maçına yedek başlayan Pektemek, oyunun son bölümünde oyuna girmiş ve maçın uzatma dakikalarında attığı golle bir puanı getirmişti.

Siyah-beyazlı forma altında 4. golünü kaydeden tecrübeli oyuncunun ikinci yarıda aynı performansı sergilemesi halinde yönetimin sezon sonunda bu oyuncuya yeni bir kontrat önereceği konuşulmaya başlandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI