Mutluluğun formülü 4X3

Beşiktaş önümüzde oynayacağı 4 maçı kazanıp ligin devre arasına mutlu girmek istiyor.

Üst üste galibiyetlerle iki kulvarda birden iddialı konuma gelen siyah-beyazlı oyunculara Güneş’ten talimat: Kalan maçlarımızı kazanıp, yeni yıla mutlu ve umutlu girelim

Süper Lig'in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularla özel bir toplantı yaptı. Tecrübeli hocanın, devre öncesi oynayacakları 4 karşılaşmanın önemine vurgu yaparak "Ligde kalanmaçlarımızı alırsak, zirveye yakın bir şekilde ilk yarıya noktayı koyarız. Lider Başakşehir'in de Galatasaray'la oynayacağını düşündüğümüzde 3'te 3 yapmakçok önemli. Avrupa'da da Malmö'yü yenip, gruptan çıkalım ve yeni yıla umutlu, mutlu girelim" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, oyunculardan, Galatasaray galibiyetini unutmalarını ve Alanyaspor maçına odaklanmalarını istediği de belirtildi.

ADRIANO TAKIMLA ÇALIŞTI
BU sezon üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Adriano'dan iyi haber geldi. Brezilyalı yıldız, dün takımla birlikte çalıştı. Tedavileri süren Pepe, Roco, Babel, Caner ve Lens ise antrenmanda yer almadı. Siyah-beyazlı takım, hazırlıklarını bugün sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra özel uçakla Alanya'ya gidecek.

Ogün şahinoğlu - Sabah 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI