Nathan Redmond meydan okudu

2022-2023 yaz transfer döneminin şampiyonu uzak ara Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlı takımın yeni yıldızı Nathan Redmond, iddialı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş transfer döneminin son gününde Nathan Redmond'u kadrosuna kattı. 28 yaşındaki yıldız, "Beşiktaş'a gelişim, kariyerimde yeni bir meydan okuma olacak. Muhteşem bir kulübe geldim. Harika bir taraftar topluluğu ve stadyuma sahibiz" dedi.

Beşiktaş'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Nathan Redmond, kulübün YouTube kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı kulübü tercih etmesinin altında bir çok önemli etkenin bulunduğunu belirten İngiliz oyuncu, "Bu, kariyerimde yeni bir meydan okuma olacağı için oldukça heyecanlıyım.

Muhteşem bir kulübe geldim. Beşiktaş'ın harika bir taraftar topluluğuna ve stadyuma sahip olduğunu duymuştum" dedi ve şöyle devam etti:

"Southampton'daki vaktimin sonuna gelmiştim ve yeni bir heyecan arıyordum.

Elbette aldığım başka teklifler de vardı ancak hem kişisel açıdan hem futbol hem de buradaki rekabet ortamı açısından tüm bu seçenekleri barından bir yeri seçmem gerekiyordu.

Bunun için de Beşiktaş'tan daha iyi bir yer olduğunu düşünmedim.

Teknik Direktörümüz Valerien Ismael, burada çok güzel bir aile ortamı olduğunu bana iletti.

Tüm bunlar benim Beşiktaş'a gelmemde çok önemli etkenler oldu."

1-2 MAÇ SONRA FORM TUTARIM!

Bu sezon Premier League'de henüz maça çıkmamıştım. Süre aldıkça maç zindeliğine ulaşacağım.

En iyi formuma ulaşmam 1-2 maçı bulabilir. Vücudumun, antrenmanlarda tekrar tempoya girerek takımımızın taktiklerine uyum sağlamak için fit ve hazır olduğunu söyleyebilirim.

DELE ALLI: KESİNLİKLE GELMELİSİN

Redmond, Dele Alli ile yaptığı görüşmede olumlu referans aldığını söyledi.

Redmond, "Dele Alli bana 'Burada muhteşem bir atmosfer var. Özellikle taraftarlara hayran kalacaksın, bence buraya gelmelisin' dedi.

Beşiktaş'ta kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Ben ve ailem bu yüzden sabırsızlanıyoruz. Bu, benim ve ailem için tatmak istediğimiz duygulardan biriydi" diye konuştu.

1 SENELİK KİRALIK OYNAYACAK

İngiliz futbolcu Nathan Redmond, siyah-beyazlı kulüpte 1 sene kiralık olarak forma giyecek.

Bu süreç için 1.5 milyon euro kazanacak olan Redmond için kulübün resmi sitesinden, "Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Redmond'a Beşiktaş Ailesi'ne 'Hoş geldin' dİyoruz" denildi.

BECKHAM İLE DE KONUŞTUK

Redmond: David Beckham ile havalimanında karşılaştık. Ona durumu ve nereye gittiğimi anlattım.

Bana kariyerinin bazı iyi zamanlarını İngiltere dışında oynadığı takımlarda yaşadığını söyledi.

Bazı tavsiyelerde bulundu ve kariyerimdeki yeni sayfadan keyif almamı söyledi.

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI