Nazım Sangare Transferi Bitti; ''Ahmet Nur Çebi'yi Teşekkür ettik!''

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Fenerbahçe Nazım Sangare transferini resmen açıkladı...Fenerbahçe, yaptığı açıklada;  "Soyadı sizi şaşırtmasın, kendisi milli sağ bek" ifadesini kullandı. 
26 yaşındaki sağ bekin sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı da yapılan açıklamada belirtildi.
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi üzerinden şu açıklama yapıldı; "Kulübümüz, Antalyaspor’da forma giyen milli futbolcu Nazım Sangare için oyuncunun kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Sağlık kontrollerinin ardından kendisini renklerimize bağlayan resmi sözleşme imzalanacaktır."

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk Fenerbahçe'nin Nazım Sangare'yle ilgili yaptığı transfer teklifini kabul ettiklerini açıkladı. Öztürk, Beşiktaş maçı sonrası," Nazım Sangare için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettik. Fenerbahçe oyuncu konuşuyor" dedi.

Ali Şafak Öztürk şunları söyledi; 
"Nazım Sangare için Fenerbahçe'den 1 milyon 750 bin euro + oyuncu + sonraki satıştan pay şeklinde bir teklif geldi. Antalyaspor olarak biz de bu teklifi kabul ettik. Nazım Samgare için Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra Ahmet Nur Çebi başkan bizimle konuştu. Tekliflerinin Fenerbahçe'nin teklifi ile aynı olabileceğini söyledi ama biz teşekkür ettik kendilerine. Fenerbahçe'yle anlaştığımızı ilettik."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI