Neyi Hedefliyorlar?

Beşiktaş'ta son dakika haberi... Kara Kartal'da kadro dışı bırakılan N'Sakala, Adem Ljajic ve Jeremain Lens'in videosu taraftarlar tarafından tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan video sonrası, 3 ismin bu paylaşımı neden yaptığı merak konusu oldu. İşte üç futbolcunun planları...

Beşiktaş'ta son dakika haberi... Kara Kartal'da kadro dışı bırakılan N'Sakala, Adem Ljajic ve Jeremain Lens'in videosu taraftarlar tarafından tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan video sonrası, 3 ismin bu paylaşımı neden yaptığı merak konusu oldu. İşte üç futbolcunun planları... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala, Adem Ljajic ve Jeremain Lens'in keyfi yerinde. Siyah beyazlılarda geçen sezondan bu yana kadro dışı bırakılan Lens, sezon başında lisansı askıya alınan Ljajic ve Trabzonspor maçının ardından kadro dışı kalan N'Sakala çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor.

TARAFTAR TEPKİLİ

Dün Fabrice N'Sakala diğer oyuncu ile birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden bir paylaşım yaparken bu video özellikle taraftarlardan büyük tepki çekti.

Hürriyet'in haberine göre, videoda takımdan ayrı çalışan bu futbolculardan Adem Ljajic'in bacak bacak üstüne atmış halde elinde telefon görülürken ayakta duran Lens'in de yine takım arkadaşı gibi telefonuyla ilgilendiği görülüyor.

BURADAYIZ, ÇALIŞIYORUZ

Fransız futbolcunun videoda "Çok fazla mesaj gönderiyorsunuz. Adem Ljajic burada, Adem selam ver. Lens de burada. Biz buradayız, çalışıyoruz. Hala fitiz, merak etmeyin" ifadelerini kullanması tepkilerin daha artmasına neden oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI