Nihat Kahveci: O Olmasaydı Facia Olurdu!

Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e 4-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından TRT Spor'a çarpıcı yorumlarda bulundu.

Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e 4-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından TRT Spor'a çarpıcı yorumlarda bulundu.

Beşiktaş Şampiyonlar Liginde grubunda üçüncü maçında Sporting Lisbon'a 4-1 mağlup oldu. Nihat Kahveci maçı değerlendirdi.

Birinci torbadan Sporting'i aldık diye sevinmiştik diyen Nihat Kahveci, "Beşiktaş pozisyona girdi ama Şampiyonlar Ligi'nde savunma olarak sağlam olacaksın. Birinci torbadan Sporting'i aldık diye sevindik ama geldi bize 4 attı, 3 tane daha atabilirdi. Ersin'e teşekkür etmek lazım, 90. dakikada bile kalesinde  kurtarış yapan bir Ersin vardı" dedi.

Ersin olmasaydı Sporting 3 tane daha atardı iddiasında bulunan Kahveci, şö yorumlarda bulundu;  "Beşiktaş pozisyon girdi ama Şampiyonlar Ligi'nde savunma olarak sağlam olacaksın. Birinci torbadan Sporting'i aldık diye sevindik ama geldi bize 4 attı, 3 tane daha atabilirdi. Ersin'e teşekkür etmek lazım, 90. dakikada bile kurtarış yapan bir Ersin vardı. O olmasaydı facia olurdu. Rakibin tüm kornerleri  tehlikeli oldu, attıkları, atamadıklar. İki aynı golü yediysen kornerlere iyi çalışmamışsın. Bu seviyede olmaz. Beşiktaş birçok yıldız transferi yaptı. Pjanic, Alex, Batshuayi bunlar gerçekten önemli transferler. Taraftarlar bu kadar önemli transferin ardından Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta alınmasını aklından bile geçirmemiştir. Gerçekten çok garip bir durum"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI