Nihat Özdemir'den Beşiktaş'a Yanıt

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur çebi'nin geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yabancı oyuncu sayısı hakkında da konuşan Nihat Özdemir, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin limit konusunda sözlerine yanıt verdi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, mali genel kurul öncesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. A Spor'a açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Yayıncı kuruluş, 2020-21 sezonunda ödemesi gereken miktarın tamamını ödedi ve biz de kulüplerimize dağıttık. 2021-22 sezonu için görüşmelerimiz devam ediyor. En geç 1 hafta içinde görüşmelerimizi tamamlayacağız. Yabancı kuralında da hiçbir değişiklik yok" yanıtını verdi.

'Kulüplere elimizden gelen yardımı yaptık'

Nihat Özdemir, harcama limitleri hakkında ise "Kulüplere elimizden gelen yardımı yaptık. Takım harcama limitlerinin artışı yüzde 25 olarak açıkladık. Kuru, geçen yılın ortalama rakamı olarak aldık, o da 8 küsür, 8.80 civarında. Kuru da sabitleyerek kulüplerimize harcama limiti konusunda elimizden geleni yaptık. Beşiktaş 'ın sıkıntısı olduğunu kulüp başkanı sayın Ahmet Nur Çebi iletti ama bunu bir kulübe yapmamız mümkün değil. Sağlayacağımız limitler sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil, Süper Lig 'de de kullanılacak. Bunu tek kulübe yapmamız mümkün değil." ifadelerini kullandı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI