Niko Kovac'tan Beşiktaş'a yanıt

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarında flaş gelişme

Alman devi Bayern Münih’le kritik bir dönemden geçen Hırvat teknik direktör Niko Kovac, geleceğinin belli olmasının ardından Beşiktaş yöneticileriyle masaya oturacak.

Milli Takım'la anlaşan Şenol Güneş'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aday listesinin başına Bayern Münih'i çalıştıran Niko Kovac'ı koymuştu. Hırvat hoca ile yapılan ilk temas nabız yoklama şeklinde geçerken taraflar sezon sonunda masaya oturmak için sözleşti. 

Haziran ayı için Beşiktaş'a randevu verdi
Sabah'ta yer alan göre; Bayern Münih'le hem Bundesliga hem de Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir dönemden geçen Kovac, Beşiktaş'a haziran ayına randevu verdi. Eintracht Frankfurt'ta yakaladığı müthiş başarının ardından Bayern Münih'in başına geçen Niko Kovac, Bundesliga'nın ilk yarısında hayal kırıklığı yaratsa da takımı toparlamayı başardı ve şampiyonluk yarışına ortak oldu.

Takımının alacağı sonuçlar önemli
Alman devi, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda da deplasmanda Liverpool'la 0-0 berabere kalarak yarı final için iddialı duruma geldi. 47 yaşındaki teknik adamın Bayern Münih'teki geleceği, iki kulvarda alınan sonuçlara göre netlik kazanacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI