Nikola Kalinic: Tercihim Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

İspanya'nın Atletico Madrid kulübü ile olan bonservis problemini çözmek için Beşiktaşlı yöneticilerden 1 hafta süre isteyen Nikola Kalinic, başka talipleri de olmasına rağmen kesin kararını Beşiktaş'tan yana kullandı.

Golcü transferinde 1 numaralı hedefi Nikola Kalinic olan Beşiktaş, bu transferi resmiyete dökmek için geri sayımda.

32 yaşındaki Hırvat yıldız ile anlaşmaya varan Beşiktaşlı yöneticiler, devreye başka kulüpler de girmesine rağmen rahat. Çünkü başarılı forvetin aldığı refaranslar çok sağlam... Öyle ki, Nikola Kalinic’in bilgi almak için geçtiğimiz günlerde Hırvatistan Milli Takımı’ndan arkadaşı Vida ile görüştüğü ve duydukları karşısında adeta mest olduğu öğrenildi.

İstanbul ve Beşiktaş’ı tüm detaylarıyla anlatan, taraftarın tutkusundan bahseden Vida'nın, vatandaşını ikna ettiği öğrenildi. Kalinic, “Gelmek için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” cevabını verdi.

Bu transferin önündeki tek ve en büyük engel ise Atletico Madrid. İspanyollar, bonservis almadan Kalinic’i bırakmaya sıcak bakmıyor. Tecrübeli futbolcu da bu sorunu bizzat kendisi çözmeye çalışıyor. Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi’nden 1 hafta süre isteyen Kalinic’ten müjdeli haber bekleniyor.

Atletico Madrid’de kadroda düşünülmeyen ve 1 yıl sözleşmesi kalan Kalinic’i sadece Beşiktaş değil pek çok Avrupa kulübü istiyor. Championship temsilcilerinden Stoke City’nin yanı sıra Fulham’ın devrede olduğu iddia edilirken, İspanya’dan da Getafe, Kalinic için teklif yaptı. 

Ancak Kalinic, Siyah-Beyazlı yönetim ile alacağı ücret dahil pek çok konuda el sıkıştı ve bonservis sorunu çözülür çözülmez Kartal olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI