N’Koudou'dan Redmond yorumu

Beşiktaşlı futbolcu Kevin Koudou, siyah-beyazlı takımın yeni transferi Nathan Reymond'u yorumladı.

Spor Toto Harika Lig’de şampiyonluk gayreti veren Beşiktaş’ta döneme tesirli bir başlangıç yapan isimlerden biri de Kevin N’Koudou olmuştu. N’Koudou kadro içindeki rekabetin başarıda kıymetli bir faktör olduğu fikrinde.

N’KOUDOU DÜZGÜN BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞTI



Dönem başında kadrodan ayrılacağı gündeme gelen ve ismi transferde Avrupa’dan birtakım kadrolarla anılan Kevin N’Koudou, geride kalan 5 haftada 341 dakika mühlet aldı ve 3 gol kaydetti.

REKABETE HAZIR


Alanyaspor, Karagümrük ve Kayserispor maçlarında fileleri havalandıran futbolcu, yeni transferlerin gruba güç katacağı görüşünde. N’Koudou idmanlarda istekli bir manzara ortaya koyarken, rekabete de hazır olduğunun sinyalini verdi.


NATHAN REDMOND VE N’KOUDOU

Mesleğinde Premier Lig bulunan iki futbolcuyu teknik yönetici Valerien Ismael en âlâ formda kullanmak istiyor. Fransız teknik adam, rakibe ve futbolcularının son durumlarına nazaran tercihler yapacak.


REDMOND TAM HAZIR DEĞİL

Maç oynayabilecek durumda olsa da Redmond, tam manasıyla kendisinden beklenen düzeyde değil. Southampton’dan transfer edilen futbolcu gerçek ritmini kazanmak için 2-3 haftaya muhtaçlık duyuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI