N'Koudou'nun Faturası

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Kayserispor maçı öncesi "Kronik sakatlığı var" dediği Georges-Kevin N'Koudou, maliyet-fayda denkleminde Beşiktaş'ın kâbusu haline geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Kayserispor maçı öncesi "Kronik sakatlığı var" dediği Georges-Kevin N'Koudou, maliyet-fayda denkleminde Beşiktaş'ın kâbusu haline geldi. 25 yaşındaki futbolcu, hastalık ve sakatlıklardan dolayı 4 Avrupa, 1 Ziraat Türkiye Kupası, 5 de Süper Lig maçını kaçırdı. 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satışından yüzde 50 pay ile Tottenham'dan transfer edilen Fransız futbolcu, sezon başına 1.6 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma ile siyah-beyazlılara toplamda 11 milyon Euro'ya mal oldu. Beşiktaş'ın yıldız futbolcuya ödediği bonservis bedelini kurtarabilmesi için 9 milyon Euro'ya satması gerekiyor.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI