N'Sakala'dan Beşiktaş Sorusuna Yanıt

Beşiktaş'ın yeni tranfseri Fabrice N'Sakala, Alanyaspor'ın farklı Galatasaray galibiyeti sonrası medya mensuplarına açıklama yaptı.

Fabrice N'Sakala, Alanyaspor'un 4-1'lik Galatasaray galibyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'la anlaşan  yıldız sol bekin, bu konuyla ilgili soruya, "Şu anda transferi düşünmüyorum. Sezon bittikten sonra bunlara bakacağız. Transferle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" yanıtını vermesi dikkat çekti. 

Alanyaspor'un Galatasaray'ı 4-1 yendiği maçın ardından Alanyasporlu futbolcu Fabrice N'Sakala, Beşiktaş'a transferiyle ilgili kendisine sorulan soruya yanıt verdi. 

Beşiktaş'la N'Sakala, "Şu anda transferi düşünmüyorum. Sezon bittikten sonra bunlara bakacağız. Transferle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" ifadesini kullandı. 

Alanyaspor'un Galatasaray karşısında aldığı farklı galibiyeti de değerlendiren N'Sakala, "Şu anda iyi bir pozisyondayız, ilk 5'e oynama adına bir avantaj sağladık. Bugün çok iyi performans yapamadık ama akıllıca oynadık ve kazanmayı başardık, umarım sezonun finalini de iyi yaparız" ifadesini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI