N'Sakala'dan Tepki Çeken Paylaşım

Beşiktaş'ta Geçtiğimiz Kasım ayında kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala, siyah beyazlı takımın, Antalyaspor'u yenerek Süper Kupa'yı kazanmasının ardından bir paylaşım yaptı

Beşiktaş'ta Geçtiğimiz Kasım ayında kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala, siyah beyazlı takımın, Antalyaspor'u yenerek Süper Kupa'yı kazanmasının ardından bir paylaşım yaptı. Güldüğü fotoğrafı paylaşan tecrübeli sol bek, "Ne kadar kupa varsa aldık kardeeeshhh" ifadelerini kullandı. N'Sakala'nın bu gönderisi tepki çekti.

Süper Lig 'de Trabzonspor 'a 2-1 kaybedilen maçın ardından Bordo-Mavili futbolcuların gönderilerini beğenen Fabrice N'Sakala, Beşiktaş 'ta kadro dışı bırakılmıştı. Kasım ayından bu yana takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Demokratik Kongolu sol bek, Siyah-Beyazlılar'ın, Antalyaspor'u penaltılarla devirip, Süper Kupa'yı kazanması sonrasında kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Güldüğü bir fotoğrafı paylaşan 31 yaşındaki futbolcu, "Ne kadar kupa varsa aldık kardeeeshhh" notunu düştü. Deneyimli oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede tepki topladı. 

N'Sakala bu sezon Beşiktaş formasıyla 7 maçta sadece 613 dakika süre alabildi. 


Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI