N'Sakala'nın Sözleşmesinde Bulunan O Madde

Beşiktaş Yönetimine yakınlığıyla bilinen A Spor muhabiri Sercan Dikme, Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynadığı maçın ardından bir iddiada bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 3 maçta da puanla tanışamayan Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların tecrübeli sol bekle ilgili aldığı karar ve sözleşmesinde yer alan maddeyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

BİLİNMEYEN GERÇEK 

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun üçüncü haftasında Beşiktaş, Sporting Lizbon'u konuk etti. Karşılaşmada rakibine 4-1'le mağlup olan siyah-beyazlılarda, Fabrice N'Sakala ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli sol bekin sözleşmesinde yer alan madde duyuruldu.

DERBİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a 4-1 yenilen Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile 25 Ekim Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlılar, istasyon koşularının ardından 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yaptı.

N'SAKALA VE TÖRE ISLIKLANDI 

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynadığı mücadelede iki futbolcu tribünlerden tepki çekti. Maça ilk 11'de başlayan Fabrice N'Sakala ile oyuna sonradan dahil olan Gökhan Töre, karşılaşmanın son anlarında siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

SÖZLEŞMESİNDE YER ALAN MADDE

Beşiktaş Yönetimine yakınlığıyla bilinen A Spor muhabiri Sercan Dikme, Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynadığı maçın ardından bir iddiada bulundu. Dikme, Fabrice N'Sakala'nın sözleşmesinde "25 maç oynarsa, sözleşmesi uzar" yönünde bir maddenin bulunduğunu iddia etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI