Nuri Şahin kıymete bindi!

Süper Lig'de teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Nuri Şahin transferinde sürpriz bir rakip ortaya çıktı.

Beşiktaş'a Nuri Şahin Transferinde Rakip Çıktı

Süper Lig'de teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Nuri Şahin transferinde sürpriz bir rakip ortaya çıktı. Hollandalı teknik adamın eski takımı Feyenoord'un, Şahin'i gündemine aldığı iddia ediliyor.


Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile final oynayan Nuri Şahin'i kadrosuna katmak istiyor. Ancak bu transferde Feyenoord'un da devreye girdiği belirtiliyor.

Feyenoord'un, sezon sonunda teknik direktör Arne Slot ile yollarını ayıracağı ve Nuri Şahin'i gündemine aldığı ifade ediliyor. Hollanda basınında çıkan iddialara göre, Feyenoord, Şahin'i teknik direktör olarak göreve getirmeyi planlıyor.


Nuri Şahin, futbolculuk kariyerinde Feyenoord forması giymiş ve Eredivisie'de başarılı performans sergilemişti. Şahin'in Feyenoord'un teknik direktörlük pozisyonu için düşünülmesi, Beşiktaş'ın transfer planlarını etkileyebilir.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Nuri Şahin'in önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, teknik direktör adayları arasında olduğunu belirtmişti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI