Obradovic'ten Beşiktaş'a tebrik

ING Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Sompo Sigorta’yı son nefeste mağlup eden Fenerbahçe Beko’da Koç Zeljko Obradovic maçın ardından konuştu.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Sompo Sigorta’yı son nefeste mağlup eden Fenerbahçe Beko’da Koç Zeljko Obradovic maçın ardından konuştu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Koç Zeljko Obradovic, değerlendirmesinde ikinci yarıdaki oyuna ağırlık vermedi ve bu bölümün oyuncuları için utanç olduğunu dile getirdi.

Deneyimli koçun açıklamaları şu şekilde:

“Benim için bir maç 40 dakika. O yüzden sadece ikinci yarı hakkında konuşmak doğru olmaz. Bugünkü performansımızdan genel anlamda memnun değilim. Beşiktaş bugün çok iyi oynadı, onları kutlamak lazım. Bizim oyuncularımız için biraz utanç oldu.”

Fenerbahçe’nin yıldız ismi Nando De Colo ise maçı şu şekilde değerlendirdi:

“Çok zor bir maçtı. İlk yarıda kontrol elimizdeydi ama sonrasında biraz oyundan düştük. Onlar özgüvenli bir şekilde kendi oyunlarını sergilemeye devam ettiler. Biz bu hafta zaten iki maç oynamıştık, bundan ötürü biraz yorgunduk. Ancak bir şekilde kazanmayı başardık, önemli olan da bu.”

Burak Bıyıktay'ın açıklaması 

Beşiktaş Koçu Burak Bıyıktay ise Fenerbahçe maçı sonrası şunları söyledi; 

"“Eksik bir kadro ile maçı kazanma noktasına getirdik. Maçı son topta kaybettik. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularım ortaya büyük bir mücadele koydu, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Kaliteli bir takıma karşı çok akıllıca oynadık. Son topu iyi kullanabilseydik maçın galibi biz olacaktık.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI