Oğuz Aydın'dan Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Oğuz Aydın ile ilgili spekülasyonlar gündeme geldi ama gerçekler farklı.

Beşiktaş'tan Oğuz Aydın hamlesi mi? Gerçek ortaya çıktı

18 Ağustos 2026, Salı

Beşiktaş'ın Oğuz Aydın ile ilgilendiği iddiası gündeme gelirken, sosyal medyada büyük yankı uyandıran gelişmenin perde arkası belli oldu. Genç yıldızın Fenerbahçe'den ayrılma planının bulunmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe forması giyen Oğuz Aydın'ın menajeri Joes Blakborn'un İstanbul'da gerçekleştirdiği temaslar, genç futbolcunun geleceğiyle ilgili yeni iddiaların ortaya çıkmasına neden oldu.

Blakborn'un Beşiktaş kulüp binasından yaptığı paylaşımın ardından sosyal medyada Oğuz Aydın'ın siyah-beyazlı takımın gündeminde olduğu öne sürüldü. Ancak transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Oğuz Aydın için Beşiktaş iddiası gündem oldu

Joes Blakborn'un İstanbul'a gelmesinin ardından menajerin Beşiktaş kulüp binasından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Söz konusu paylaşım, kısa sürede Oğuz Aydın'ın Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu yönündeki yorumları beraberinde getirdi. Ancak menajerin Beşiktaş'taki görüşmesinin Oğuz Aydın ile ilgili olmadığı ortaya çıktı.

Blakborn'un siyah-beyazlı kulüpte başka bir futbolcunun transferi konusunda görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Oğuz Aydın Fenerbahçe'de kalmak istiyor

Oğuz Aydın cephesindeki son durumun ise Beşiktaş iddialarından farklı olduğu iddia edildi. 

Genç futbolcunun Fenerbahçe'de mutlu olduğu ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılmayı düşünmediği ifade edildi.

Oğuz Aydın'a farklı kulüplerden teklifler geldiği belirtilse de Fenerbahçe'nin şu aşamada oyuncusunu bırakmak istemediği aktarıldı.

Menajerin İstanbul'daki görüşmeleri dikkat çekti

Joes Blakborn'un İstanbul'daki temaslarının yalnızca Oğuz Aydın'ın geleceğiyle sınırlı olmadığı belirtildi.

Menajerin Fenerbahçe ile Jayden Oosterwolde'nin geleceği konusunda da görüşmeler yapacağı ifade edildi. Ayrıca Lyon ile oynanacak karşılaşma öncesinde Fransız kulübüyle transfer görüşmeleri gerçekleştireceği kaydedildi.

Bu gelişmelerin ardından Blakborn'un Beşiktaş ziyaretinin de farklı bir transfer görüşmesi kapsamında gerçekleştiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta başka bir transfer gündemde

Oğuz Aydın'ın Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar şimdilik gerçeğe dönüşmezken, Joes Blakborn'un siyah-beyazlı kulüple başka bir oyuncu için temas kurduğu öğrenildi.

Böylece menajerin Beşiktaş kulüp binasından yaptığı paylaşımın Oğuz Aydın transferiyle bağlantılı olmadığı netlik kazandı.










EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI